Advocatenkantoor Alliantie: arbeidsrecht advocaten in Breda

Wanneer u een arbeidsovereenkomst aangaat, als werknemer óf als werkgever, dan heeft u te maken met allerlei regels omtrent arbeidsvoorwaarden. Zoals werktijden, loon en het recht op vrije dagen. Weet u hoe het zit met de juiste regels? En wat zijn eigenlijk de juiste procedures wanneer u een werknemer ontslaat of zelf ontslag neemt?

Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Breda? Advocatenkantoor Alliantie helpt u verder

Betrouwbare arbeidsrecht advocaat Breda

Als werknemer en als werkgever heeft u te maken met bepaalde regels. Deze zijn opgesteld in de arbeidsovereenkomst die beide partijen met elkaar aangaan. Het contract wordt door beiden ondertekend en u bent met het elkaar eens: aan deze arbeidsvoorwaarden houdt u zich allebei.

Het kan jammer genoeg voorkomen dat u onenigheid krijgt op de werkvloer. Over het aantal vrije dagen of over de juiste arbeidsomstandigheden. Komt u er zelf niet uit? In dat geval staat een arbeidsrecht advocaat u bij. Advocatenkantoor Alliantie in Breda heeft veel ervaring op het gebied van arbeidsrecht. Voor zowel werknemer als werkgever.

Ook het opstellen van een arbeidsovereenkomst kan juridisch gezien al een hele klus zijn. We helpen u hierbij.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel ons kantoor op 076-5317766.

Arbeidsrecht voor de werknemer

Arbeidsrecht heeft betrekking op alle kwesties die gemoeid zijn met de regels en overeenkomst tussen werkgever en werknemer. Hierin kan een advocaat zich specialiseren in ontslagrecht. Dit heeft vooral betrekking op het beëindigen van een arbeidsovereenkomst.

Een arbeidsrecht advocaat doet echter veel meer dan dat. Hij zet zich in voor de werknemer wanneer bijvoorbeeld de arbeidsomstandigheden niet in orde zijn. Of wanneer de werknemer niet genoeg vrije dagen kan opnemen, het loon onder het minimum zit of er sprake is van een arbeidsongeval.

Is er sprake van een arbeidsgeschil tussen u en uw werkgever? Vraag hulp aan onze arbeidsrecht advocaten in Breda. Bel 076-5317766.

arbeidsrecht advocaten Breda
Arbeidsrecht advocaat Breda

Arbeidsrecht voor de werkgever

De arbeidsrecht advocaten in Breda van Alliantie staan ook de werkgever bij wanneer er onenigheid is met de werknemer. Bijvoorbeeld wanneer de werkgever vindt dat de werknemer zich niet aan zijn arbeidsvoorwaarden houdt. Zoals bij problemen rond het concurrentiebeding. Ook helpt onze arbeidsrechtadvocaat bij het opstellen van een nieuw sociaal plan in geval van reorganisatie.

En weet u wel of uw arbeidsvoorwaarden nog steeds actueel zijn? Er is vanaf 1 juli 2015 een hoop veranderd op het gebied van arbeidsrecht. Weet u welke zaken dit precies zijn? Zo zijn onder andere de regels voor de proeftijd, het concurrentiebeding en de loonbetaling voor oproepkrachten gewijzigd.

Onze gespecialiseerde arbeidsrecht advocaten in Breda staan u bij in het constant veranderde landschap van arbeidsrechten.

Bel 076-5317766.