Arbeidsrecht advocaat breda

Wanneer heeft u een arbeidsrecht advocaat in Breda nodig?


Helaas kunnen er binnen een arbeidsrelatie problemen ontstaan. Deze kunnen uiteen lopend van aard zijn. Er kunnen problemen ontstaan tussen u en uw baas, of eventueel met uw collega’s. Arbeidsomstandigheden kunnen veranderen, of er worden niet vooraf besproken aanpassingen doorgevoerd in uw werkzaamheden. Veel problemen ontstaan er wanneer u, na een periode dat u ziek thuis was, weer aan het werk wilt gaan. Re-integratie veroorzaakt veel problemen. Ook een geschil in de arbeidsovereenkomst is vaak de oorzaak van frictie. In veel gevallen weet een werknemer niet hij/zij kan ondernemen. Heeft u een arbeidsrecht advocaat in Breda of omgeving nodig? Neemt u contact op met advocatenkantoor Alliantie.

Advocatenkantoor Alliantie in Breda


Wij zijn een laagdrempelig advocatenkantoor in Breda. U kunt bij ons terecht voor een arbeidsrecht advocaat, wij zijn gespecialiseerd in ontslagrecht, ondernemingsrecht, bestuursrecht, sociaal zekerheidsrecht, personen- en familierecht, huurrecht en strafrecht.

Zowel de werknemer als werkgever hebben zich aan bepaalde regels te houden. De arbeidsrecht advocaten zijn in staat de problemen, die er zijn ontstaan, te gaan onderzoeken en oplossen. Het arbeidsrecht heeft betrekking op alle regels die zijn afgesproken en in een arbeidsovereenkomst zijn vastgelegd, tussen de werkgever en werknemer. De afspraken die gemaakt worden en de regels in een arbeidsovereenkomst zijn aan de wet gebonden. Er zijn de laatste jaren veel veranderingen geweest in de regels tussen de werkgever en werknemer. Daarom is het belangrijk dat u een goede advocaat neemt die hiervan volledig op de hoogte is. 
Legt u uw case voor aan een van onze arbeidsrecht advocaten in Breda.

Voorlichting


Voordat u met een arbeidsrecht advocaat van het advocatenkantoor Alliantie vanuit Breda in zee gaat, kunt u eerst een informatief gesprek aanvragen. Een dergelijk gesprek is in de meeste gevallen kosteloos. De advocaat die u krijgt toegewezen, kan u precies kunnen uitleggen welke stappen er genomen moeten worden. Ook kan een goede inschatting gemaakt worden met betrekking tot de kosten van het geheel. In enkele gevallen, zal er bij een niet op te lossen geschil, een rechtszaak gevoerd worden. Dit kan extra kosten met zich mee brengen. Vaak wordt er bij een arbeidsconflict echter een schikking getroffen. Een arbeidsrecht advocaat zal er alles aan doen een schikking zo voordelig mogelijk te maken voor de werknemer.