Uw personen- en familierecht advocaten in Breda

Verandert er iets in uw privésfeer? Plezierig of minder plezierig? De advocaten van Advocatenkantoor Alliantie hebben ervaring in alle zaken omtrent personen- en familierecht. Of het nu gaat om een echtscheiding of juist een heugelijke gebeurtenis zoals een adoptie: onze personen- en familierecht advocaten begeleiden u door het proces.

Voor familierecht advocaten in Breda zet u Advocatenkantoor Alliantie in

Personen- en familierecht advocaat in Breda

Het leven verandert aldoor. In positieve of juist iets minder positieve zin. Misschien heeft u onlangs de stap genomen om te scheiden van uw partner en komt u er samen niet uit over de ouderschapsregeling. Of er is een familielid overleden en er valt u een deel van de erfenis ten goede.

Vaak is er bij dit soort zaken sprake van meerdere partijen, waartussen de gemoederen hoog op kunnen lopen. Tenslotte gaat het niet alleen om materiële maar ook immateriële zaken.

Onze familierecht advocaten in Breda begeleiden u door het proces. Niet alleen op zakelijk gebied, maar ze bieden ook steun. In eerste instantie is het vrijwel altijd het beste om de zaak in overleg op te lossen. Lang niet alle zaken hoeven langs de rechter. De meeste zijn op te lossen door het gesprek samen aan te gaan. Uw advocaat staat u hier dan in bij. Voor beide partijen blijkt dit vaak een fijnere én snellere manier om de zaken op te lossen.

Lukt het toch niet om er samen uit te komen? Dan komt de zaak voor de rechter.

Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in personen- en familierecht. We hebben een scherp uurtarief, zodat iedereen een advocaat in kan zetten wanneer hij of zij er een nodig heeft. We bieden ook hulp aan mensen die recht hebben op gefinancierde rechtsbijstand.

Advocaten bij echtscheiding

Gaat u scheiden van uw partner? Dan zijn er een aantal dingen die geregeld moeten worden. Bent u onder huwelijkse voorwaarden getrouwd? Dan zijn de meeste materiële zaken hier vaak goed in vastgelegd. Bent u echter in gemeenschap van goederen getrouwd, dan moet u bijvoorbeeld de inboedel verdelen.

Heeft u samen kinderen? Dan is het van belang dat u een ouderschapsplan opstelt en de alimentatie wordt geregeld. Wie krijgt de voogdij? Hoe vaak zijn de kinderen bij u en hoe vaak bij uw ex-partner? En wat wordt de hoogte van de alimentatie?

Een echtscheidingsadvocaat begeleidt u hierin. Samen met uw partner gaan we om de tafel zitten om deze zaken te bespreken en vast te stellen. Maak nu een afspraak met een familierecht advocaat in Breda.

familierecht advocaat Breda