De betaalbare advocaat voor regio Breda

Woont u in regio Breda en heeft u juridisch advies nodig van een betaalbare advocaat? Zoekt u een echtscheidingsadvocaat die u bijstaat bij uw echtscheiding? Heeft u een huurgeschil met uw huisbaas? Advocatenkantoor Alliantie behandelt nagenoeg alle zaken en rechtsgebieden. 

Strafrecht

Aangehouden? Dagvaarding ontvangen? Of is uw rijbewijs ingevorderd? Onze strafrecht advocaten staan u bij in alle soorten strafzaken. Denk hierbij aan rijden onder invloed, diefstal of mishandeling. Ook wanneer u wordt verdacht van ernstige geweldsdelicten, verkrachting of moord neemt u contact op met Advocatenkantoor Alliantie.

Lees meer over strafrecht >

Arbeidsrecht

Heeft u vragen over arbeidsongeschiktheid of wilt u meer weten over uw arbeidsovereenkomst? Wilt u als werkgever weten waar u op juridisch gebied rekening mee moet houden inzake de rechten van uw werknemers? Advocatenkantoor Alliantie helpt u graag met al uw vragen op het gebied van arbeidsrecht.
Bel: 076-531 77 66.

Lees meer over arbeidsrecht >

Personen- en familierecht

Gaat u scheiden en wilt u alles netjes en goed organiseren wat betreft de alimentatie en de inboedelverdeling? Een fijne omgangsregeling realiseren voor de kinderen, u en uw ex-partner? Advocatenkantoor Alliantie is gespecialiseerd in personen- en familierecht en heeft veel ervaring als echtscheidingsadvocaat. Ook voor vragen en advies omtrent adoptie gaat u naar ons advocatenkantoor in Breda.

Lees meer over personen- en familierecht >

Bestuursrecht

Onze advocaten begeleiden u op alle facetten van het bestuursrecht. Hierbinnen vallen nagenoeg alle besluiten van de overheid, uitkeringsinstanties, gemeenten en dergelijke. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Wij staan u graag te woord.

Lees meer over bestuursrecht >

Sociaal zekerheidsrecht

Onderdeel van het bestuursrecht is sociaal zekerheidsrecht. Het sociaal zekerheidsrecht focust zich op uitkeringen. Want ook wanneer u arbeidsongeschikt, ziek, werkloos of met pensioen bent, heeft u recht op een inkomen. Heeft u problemen met het UWV of bijvoorbeeld het Zorgkantoor? Dan helpen wij u met de bezwaarprocedure en zorgen we ervoor dat u uw recht haalt.

Lees meer over sociaal zekerheidsrecht >

Ontslagrecht

Bent u het niet eens met uw ontslag? Of moet u als werkgever om bedrijfseconomische reden mensen ontslaan? Advocatenkantoor Alliantie staat u bij binnen het ontslagrecht en vertelt u meer over uw rechten en de mogelijkheden om bijvoorbeeld een ontslag aan te vechten. 

Lees meer over ontslagrecht >

Ondernemingsrecht

Als ondernemer kunt u te maken krijgen met onder meer aandeelhoudersgeschillen en problemen bij fusies, overnames of franchiseovereenkomsten. Laat u hier altijd juridisch over adviseren. Onze advocaten staan u als ondernemer graag bij. 

Lees meer over ondernemingsrecht >

Huurrecht

Betaalt de huurder elke maand te laat de huur? Of komt de verhuurder zijn afspraken niet na en zit u bijvoorbeeld met een kapotte cv-ketel? Zowel de verhuurder en de huurder hebben veel rechten. Neem voor het oplossen van huurgeschillen contact op met de advocaten van Alliantie in Breda.

Lees meer over huurrecht >