Strafrecht advocaat Breda

Strafrecht advocaten in Breda

Het kan helaas voorkomen dat u gebruik moet maken van een strafrecht advocaat. Het is mogelijk dat u een strafbaar feit heeft gepleegd, of u moet voorkomen na een dagvaarding. Bij dergelijke gevallen is het belangrijk dat u een goede strafrecht advocaat in de hand neemt. Een dergelijke advocaat kan u verdedigen. Mocht u een klein of zwaar misdrijf hebben gepleegd en u komt uit Breda of omgeving? Neemt u contact op met een goede strafrecht advocaat van advocatenkantoor Alliantie in Breda. 

Contact opnemen
Indien u een strafbaar feit heeft gepleegd, of wordt verdacht van een kleine overtreding, of groter misdrijf, is het verstandig een advocaat voor het strafrecht te benaderen. Dat moet u ook doen voor een ernstig gewelds- of zedendelict. Van een strafbaar feit wordt gesproken als u een handeling heeft begaan die volgens het Wetboek van Strafrecht verboden is. Nu zijn deze strafbare feiten weer onder te verdelen. Een strafbaar feit kan een overtreding zijn maar ook een misdrijf. Een misdrijf is ernstiger dan een overtreding. Misdrijven kunnen bijvoorbeeld mishandeling, fraude en seksueel misbruik zijn. Wat er ook is voorgevallen, u kunt opnemen met een van de strafrecht advocaten van het Advocatenkantoor Alliantie in Breda.

Opleggen van een straf.
Afhankelijk van de zwaarte van het voorval zal straf worden opgelegd. De leeftijd speelt hierbij een belangrijke rol. Zo hebben we te maken met het jeugdstrafrecht, volwassenenstrafrecht en adolescentenstrafrecht. De rechter kan een taakstraf, gevangenisstraf, geldboete of hechtenis opleggen. Daarnaast kan een rechter een tbs opleggen of onttrekking aan het verkeer.
Mocht u een strafbaar feit hebben begaan, dan is het altijd verstandig een strafrecht advocaat in de arm te nemen. De strafrecht advocaten in Breda van Advocatenkantoor Alliantie staan u graag ter zijde.

Wat kunt u verwachten van een strafrecht advocaat
Nadat u contact heeft opgenomen, zult u worden uitgenodigd op ons kantoor in Breda voor een persoonlijk gesprek met een strafrecht advocaat . Tijdens dat gesprek worden de inhoudelijke stappen duidelijk met u besproken. Daarnaast komen de kosten aan bod. Het is belangrijk dat er vooraf een duidelijke strategie wordt bepaald om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Het is daarbij wel van groot belang dat er open kaart wordt gespeeld. De advocaat mag tijdens de rechtszitting niet voor onverwachte gebeurtenissen komen te staan. U kunt tegen een strafrecht advocaat alles vertellen. Zij mogen nooit iets van de onderlinge gesprekken aan een ander doorvertellen. Wederzijds vertrouwen is het allerbelangrijkste. Kies voor een betrouwbare raadsman of raadsvrouw. Kies voor een strafrecht advocaat van advocatenkantoor Alliantie.