Over ons

Advocatenkantoor Alliantie

Ons advocatenkantoor in Breda staat bekend om onze persoonlijke benadering. Wij behandelen u als mens en niet als zaaknummer. Wij denken met u mee in praktische oplossingen. Op die manier werken we met veel van onze cliënten al jarenlang samen. Wij bieden ook hulp aan mensen die zijn aangewezen op de gefinancierde rechtsbijstand. Mocht u niet in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand? Ons scherpe uurtarief is €160,- exclusief btw. Wij hanteren géén kantoorkosten.

Werkwijze

Advocatenkantoor Alliantie beschikt over een getalenteerd team dat actief is in verschillende rechtsgebieden. Ons kantoor streeft ernaar om rechtspraak betaalbaar te maken zodat iedereen juridisch advies kan inwinnen en zijn of haar zaak kan voorleggen aan een onafhankelijke rechter. Ons advocatenkantoor werkt op de volgende wijze:

Kennismakingsgesprek

Wij nodigen u graag uit op ons kantoor voor een intakebespreking waarin wij uw zaak doorspreken, de mogelijkheden met u bespreken en een plan van aanpak opstellen. Na onze intakebespreking en bestudering van de relevante informatie maken wij een inschatting van uw zaak.

Aanvraag voor rechtsbijstand (optioneel)

Een advocaat inschakelen kost natuurlijk geld. Wij bekijken altijd of u in aanmerking kunt komen voor gefinancierde rechtsbijstand. In samenspraak met u dienen wij een aanvraag voor gefinancierde rechtsbijstand in bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Plan van aanpak

Na het eerste gesprek ontvangt u een intakebrief met daarin het plan van aanpak. In dit plan wordt duidelijk wat uw huidige positie is en welke inhoudelijke stappen er gemaakt gaan worden. Door onze praktische aanpak werken wij al jaren samen met veel van onze klanten.

Bent u op zoek naar een betaalbare advocaat?

€ 160 p.u.
excl. BTW

Heeft u passend advies nodig?

Benieuwd of wij ook voor uw vraagstuk een passend advies hebben?

Onze advocaten

Advocatenkantoor Alliantie staat voor u klaar