Personen- en familierecht

Het personen- en familierecht omvat veel onderwerpen. Het advies en de juridische werkzaamheden in het personen- en familierecht zijn mensenwerk en maatwerk. De gemoederen tussen partijen kunnen hoog oplopen. Uw persoonlijke situatie en omstandigheden staan centraal in dergelijke zaken. Onze specialisten in het personen- en familierecht staan u juridisch bij en geven u advies over de juridische mogelijkheden in uw persoonlijke situatie.

 

Ons advocatenkantoor in Breda behandelt alle onderwerpen in het personen- en familierecht, waaronder echtscheiding op gezamenlijk verzoek of op tegenspraak, verbreking van samenleving, vaststelling van kinderalimentatie, vaststelling van partneralimentatie, verlaging of verhoging van kinderalimentatie en/of partneralimentatie, vaststelling of wijziging van de omgangsregeling, verzoek tot eenhoofdig of gezamenlijk gezag, boedelscheiding, verzoek tot vervangende toestemming bij onvoldoende medewerking van ex-partner, enzovoorts.

 

Indien nodig dienen wij voor u een verzoek tot voorlopige voorzieningen in, zodat er voorlopige beslissingen door de rechter worden genomen zolang de hoofdzaak bij de rechter in behandeling is. U kunt daarbij denken aan een voorlopige omgangsregeling of voorlopige vaststelling van kinderalimentatie en/of partneralimentatie.

 

Alle advocaten op ons advocatenkantoor in Breda zijn als specialist in het personen- en familierecht aangemeld bij de Raad voor Rechtsbijstand en het Juridisch Loket, zodat wij ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand zaken in het personen- en familierecht mogen behandelen.

 

Voor al uw personen- en familierechtelijke kwesties kunt u zich wenden tot één van onze specialisten in het personen- en familierecht op ons advocatenkantoor in Breda.

 

Maak nu een afspraak met een personen- en familierecht advocaat in Breda. Wij nemen uw zaak altijd direct in behandeling.

Direct Contact

Heeft u snel advies nodig?

076 - 53 17 766