Een ondernemingsrechtadvocaat in Breda? Advocatenkantoor Alliantie

U weet het vast zelf als ondernemer: in uw onderneming heeft u te maken met ingewikkelde regelgeving. Ook op juridisch gebied. Wilt u er zeker van zijn dat de contracten die u sluit kloppen? En dat uw algemene voorwaarden volgens de regels zijn? Zet een ondernemingsrechtadvocaat in.

Als ondernemer kan u te maken krijgen met schillen met de aanhouders. Hiervoor huurt u Advocatenkantoor Alliantie in

De juiste advocaat in ondernemingsrecht

Elk bedrijf heeft te maken met regelgeving. Regelgeving over gesloten contracten, de correcte leverings- en arbeidsvoorwaarden en de juiste rechtsvorm.

U kunt u natuurlijk zelf begeven in het doolhof van regels en wetten, maar de kans bestaat dat u belangrijke dingen over het hoofd ziet. Of u nu een enkele vraag heeft of een vaste advocaat voor alle juridische kwesties wilt inzetten: Advocatenkantoor Alliantie in Breda heeft de juiste ondernemingsrechtadvocaat voor u. Wij adviseren u waar nodig, stellen contracten voor u op en begeleiden u in alle juridische kwesties waar u tegenaan loopt. Door ons kleine kantoor, doen wij dat op een persoonlijke manier. Wij zij net zo begaan met uw bedrijf als u zelf.

Bel 076-5317766 voor een gesprek met een van onze advocaten.

Hoe staat uw onderneming ervoor?

Uw onderneming is constant in ontwikkeling. Heeft u als ondernemer wel tijd om er bij stil te staan hoe het eigenlijk gaat op juridisch en financieel vlak?

Als het minder goed gaat met uw onderneming, kan het raadzaam zijn een advocaat naar de stand van zaken te laten kijken. Is het verstandig om uw bedrijf voort te zetten? Een deel te verkopen? Of een doorstart te maken? Een ondernemingsrechtadvocaat helpt u hierbij.

ondernemingsrecht advocaat
ondernemingsrecht advocaten Breda

De uitdagingen van een ondernemer

Als ondernemer bent u trots op uw bedrijf. U heeft bijvoorbeeld een bepaald merk opgebouwd. Maar is dit merk wel goed beschermd? Hoe zit het met de patenten? Een ondernemingsrechtadvocaat adviseert u hierover en helpt uw merk te beschermen.

Het kan ook voorkomen dat er interne geschillen ontstaan. Tussen bestuurders of aandeelhouders. Een advocaat bemiddelt en adviseert. Gaat u fuseren, een franchiseovereenkomst aan of wordt uw bedrijf overgenomen? Ook dan komen er allerlei juridische kwesties op uw pad die goed geregeld moeten worden.

Kortom, met een eigen bedrijf komt u dagelijks in aanraking met juridische vraagstukken, geschillen en uitdagingen. Bent u op de hoogte van het recht waarmee uw onderneming allemaal te maken heeft?

Onze ondernemingsrechtadvocaten werken met een uurtarief. Voor u en uw bedrijf is het van belang dat zich op de juiste manier laat adviseren over de juridische kwesties in uw bedrijf.